Produkty pro výrobce mandle (9)

Syrové Sladké Mandle

Syrové Sladké Mandle

Surové a sladké mandle za tovární cenu / Kalifornské mandle.
Mandle

Mandle

Mandle
Bio Mandle Valencia

Bio Mandle Valencia

Íránské mandle Mandle je semeno mandlovníku (Prunus dulcis), který původně roste v Íránu, ale v současnosti se pěstuje na mnoha dalších místech. Pěstování mandlí Průmyslová sklizeň mandlí se provádí tak, že se mandlovníky otřásají strojem, dokud plody nepadnou na zem. Poté se plody sbírají, čistí a dále zpracovávají. Mandle se často jedí syrové nebo pražené, ale jsou také ingrediencí v různých pokrmech. Mandle jsou k dispozici v mnoha formách, jako jsou celé mandle, mandlové granule a mandlový prášek. Zdravotní vlastnosti mandlí Mandle jsou bohaté na živiny, jako jsou mononenasycené tuky, hořčík, bílkoviny a vitamin E, stejně jako vlákninu a fytochemikálie.
Mandle

Mandle

Nejlepší kvalita a čerstvé mandle, pěstované nejzdravějšími dostupnými způsoby. Druhy mandlí Surové mandle se slupkou Surové mandle bez slupky Pražené a solené mandle Pražené nesolené mandle Balení: Podle požadavků zákazníků Země původu: Egypt, Írán, Turecko Reference: PDK-RJ65SLHMGLW8W3UKZJR3
Mandlový olej - Prunus amygdalus dulcis (Sladký mandlový olej)

Mandlový olej - Prunus amygdalus dulcis (Sladký mandlový olej)

Charakteristické vlastnosti: * Obsahuje vysoký obsah vitamínu E * Dostupné kvality: rafinované, lisované, pražené Získávání: Mandlový olej získaný lisováním za studena je následně rafinován nebo ponechán v přírodní podobě. Suché mandle jsou lisovány poté, co byly zbaveny nečistot a skořápek. Olej se po lisování nechává několik dní odstát, aby se usadily slizovité složky. Ty jsou následně odděleny filtrováním. Zbytky po lisování, které se prodávají jako mandlová otruby, obsahují ještě až 10 % tuku. Z 1 t oloupaných mandlí se získá přibližně 400 L mandlového oleje. Oblasti použití Potraviny: * Vysoce kvalitní olej na saláty * Díky své mandlové chuti je vhodný na přípravu dezertů Farmacie: * Použití jako složka mastí * Rozpouštědlo a disperzní prostředek pro olejové injekce Kosmetika * Základní olej pro každý typ pleti * Promašťuje pleť * Zklidňuje podráždění CAS č.: 8007-69-0 Doba trvanlivosti: minimálně 12 měsíců při chladných podmínkách a neotevřeném obalu INCI název: Prunus Amygdalus Dulcis Oil Jodová hodnota: 95-105 Kyselina linolová: 20,0-30,0 % Kyselina: max 1 Balení: 27 kg kanystry / 190 kg sudy / 900 kg IBC Kyselina olejová: 60,0-70,0 %
Mandlová pasta

Mandlová pasta

originální sicilské mandlové pečivo, s měkkým marcipánovým jádrem. Bez lepku, laktózy a dokonce i bez mléka, a jednoduše sladká svůdnost v různých variantách: Pečivo pro pravé labužníky. Není to jen sušenka, spíše kousek dortu a balzám pro duši. V konzistenci nádherně šťavnaté a jednoduše lahodné, naše bezlepkové mandlové pečivo je pro vás vyráběno výhradně z kvalitních nefermentovaných sicilských mandlí. bezlepkové: bez mléka
Sušené meruňky

Sušené meruňky

Sušené meruňky jsou skutečné vitamínové bomby, patří mezi takzvané sušené ovoce. Sušené meruňky mají obsah živin, který je téměř pětkrát vyšší než u čerstvých meruněk na trhu. Sušené meruňky jsou bohaté na vitamíny A a C. Mohou být také použity při vaření, dodávají masu, rybám, omáčkám nebo salátům tu správnou jemnou chuť.
Valencia Mandle Bio - Valencia Mandle Bio

Valencia Mandle Bio - Valencia Mandle Bio

Íránské perly Mandle je semeno mandlového stromu (Prunus dulcis), který původně roste v Íránu, ale v současnosti se pěstuje na mnoha dalších místech. Pěstování mandlí Průmyslová sklizeň mandlí probíhá tak, že se mandlové stromy otřásají strojem, dokud se peckovice nesesypou na zem. Poté se peckovice sbírají, čistí a dále zpracovávají. Mandle se často konzumují syrové nebo pražené, ale jsou také součástí různých pokrmů. Mandle jsou k dispozici v mnoha formách, jako jsou celé mandle, mandlové granuláty a mandlový prášek. Zdravotní vlastnosti mandlí Mandle jsou bohaté na živiny, jako jsou mononenasycené tuky, hořčík, bílkoviny a vitamin E, stejně jako vláknina a fytochemikálie.
Lískový ořech

Lískový ořech

Může být nazývána různými názvy (ořech, lískový ořech, lískový ořech), používá se při výrobě některých sladkostí, je součástí různých typů čokolády. Nabízíme čerstvé, vysoce kvalitní lískové ořechy, připravené s péčí a zdravým způsobem. Typy - Syrové lískové ořechy (se skořápkou) - Syrové lískové ořechy (bez skořápky) - Bílé syrové lískové ořechy - Pražené lískové ořechy - Pražené a solené lískové ořechy - Pražené a solené lískové ořechy v různých příchutích (zákazníci si mohou vybrat příchutě) Balení: Podle požadavků zákazníka Země původu: Egypt, Írán, Turecko Reference: PDK-CGE3YN4L2XNUYB3YSCII